Camera installatie

Wilt u zich altijd veilig voelen thuis of op het werk? En als u een avond uit bent niet bang zijn dat er wat met uw huis of bedrijf gebeurt? Laat dan een beveiligingscamera buiten installeren. Deze houdt dag en nacht uw huis of bedrijf in de gaten. Zo gaat u zonder zorgen op pad en slaapt u ‘s nachts met een gerust hart. Een huis, bedrijf of een terrein zonder camera’s is als een locatie zonder sloten. Met volle passie installeren, onderhouden en configureren van camerabeveiliging systemen is Security 2 All bezig om een zo optimaal resultaat te realiseren.

Een camerasysteem met een goede bewakingscamera geeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week zicht op uw terrein, winkel, tuin, woning en al uw andere waardevolle bezittingen. Camerabewaking is de meest effectieve en preventieve manier van beveiligen tegen bijvoorbeeld vandalisme / intimidatie. U weet daardoor wat er gebeurt of aan de hand is.

Of het nu gaat om één of meerdere camera’s, beelden op een monitor,  via internet, op uw iPhone, iPad, Android toestel of op de computer: wij zorgen voor een perfecte samenstelling, installatie, onderhoud en ondersteuning.

Security 2 All komt graag bij u langs om u persoonlijk advies te geven en voor een vrijblijvende offerte op maat. Of het nu gaat om projecten met 1 camera/sensor/access point of tientallen camera’s/sensoren/access points, Security 2 All weet hoe u het beste bent geholpen.

Of u nou opzoek bent naar een totaalinstallateur of een specialist op het gebied van intelligente beveiliging of professionele beveiliging, Security 2 All helpt u graag verder!