Diensten

Bij Security 2 All ben je aan het juiste adres voor de beveiliging van uw evenement, object of bedrijf. Security 2 All bied een scala aan beveiligingsdiensten aan.

Security 2 All is op het gebied van beveiliging en consultancy in staat om uw opdracht tot een succes te maken. Dit in directe samenspraak met u als opdrachtgever.

Security 2 All biedt objectbeveiliging aan waarbij de veiligheid en beveiliging van uw bedrijf worden gewaarborgd. Daarbij hanteren wij uw procedures.

Zorg voor onder andere bezoekersregistratie, receptiediensten, en dagelijkse brand- en beveiligingsrondes zijn enkele werkzaamheden van Security 2 All.

Vaak zijn zij het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en daarom kun je van ons representatieve beveiligers verwachten die zorgen voor een correcte benadering van de gasten/klanten. Ook beschikken alle beveiligers over een EHBO/BHV diploma zodat zij altijd kunnen inspringen bij calamiteiten en zodat je ervoor kunt zorgen dat uw bedrijf aan de wettelijke veiligheidseisen voldoet.

Daarnaast kunnen wij voorzien in recreatiebeveiliging, voor bijvoorbeeld attractieparken of campings en hotelbeveiliging. Voor de beveiliging van horecagelegenheden kunt u bij Security 2 All horecaportiers inhuren. Security 2 All levert ook beveiligers voor collectieve beveiliging van winkelcentra, winkelgebieden en winkelsurveillance om zo bij te dragen voor een veilige winkelomgeving voor klanten en medewerkers.

Verder biedt Security 2 All ook diverse andere services aan zoals verkeersbegeleiders, brandwacht, BHV/EHBO/Reanimatie, persoonsbeveiliging, mobiele surveillance en chauffeursdiensten.

*Er is een nauwe samenwerking met gerenommeerde beveiligingsbedrijven om de opdrachten uit te voeren.