Evenementenbeveiliging

Elke jaar bezoeken miljoenen mensen in alle leeftijdscategorieën één of meerdere evenementen. Zowel zakelijke evenementen als sport- en muziekevenementen op of in één van de vele evenementenlocaties. Daarmee zijn evenementen uitgegroeid tot een van de belangrijkste onderdelen van de entertainmentindustrie.

De veiligheid van evenementenbezoekers en het betrokken personeel is een absolute voorwaarde voor een geslaagd evenement. Evenementenbeveiliging speelt daarin een belangrijke rol. Veel gemeenten stellen dan ook eisen aan de organisaties die zorg dragen voor de beveiliging van een evenement.

In achterliggende jaren hebben wij uitgebreide ervaring opgedaan met evenementenbeveiliging en crowd management, tijdens diverse groot- en kleinschalige evenementen.

Security 2 All heeft helder voor ogen dat de bezoeker van het evenement zich niet alleen veilig, maar vooral ook welkom wil voelen. Ontdaan van overdreven stoerheid, voorzien van een dosis hostmanship, maar zonder daarbij op stevigheid in te boeten draagt Security 2 All actief bij aan een geslaagd evenement.

Security 2 All behoudt het bedrijf zijn unieke cultuur en dynamiek en draagt het direct bij aan oplossingen voor veiligheid bij gezamenlijke opdrachtgevers.